fbpx

+47 99 69 81 13

web@robertc.no

Personvern & informasjon ved kjøp
Jeger opptatt av å behandle og lagre dine personopplysninger på en trygg måte. For å forenkle handelen og bedre din sikkerhet ber jeg kun om den informasjonen (navn og adresse) jeg er avhengig av for å sende deg det du kjøper, og e-post for å gi deg en raskere bekreftelse på kjøp og utsending, og evt. avklaringer vi trenger. Denne informasjonen benyttes for å levere varene, samt evt kontakte deg vedrørende bestillingen. Jeg er også pålagt å oppbevare slik informasjon i forbindelse med regnskap, i tillegg til garanti og reklamasjonsbehandling.

Betalingspartneren, Stripe er en stor internasjonalt anerkjent betalingsformidler som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Jeg har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer og lignende du oppgir til de. Betalingsinformasjon blir sendt direkte til betalingspartnerens server og lagres aldri hos meg. For din sikkerhet har jeg et bekreftet sikkerhetssertifikat (SSL, HTTPS) slik at ingen andre på nettverket du bruker kan se din personinfo eller handlekurv.Sikkerhet ved betaling
Jeg tar sikkerhet på alvor. Det betyr bla. at jeg kun ber om den informasjonen vi må ha fra deg. På betalingssidene bytter jeg automatisk til en https kobling, det vil si at all informasjon mellom deg og min server er kryptert (uleselig for andre på nettverket som snoker). Jeg har et bekreftet SSL sertifikat (se grønn adresselinje på https sider) fra Cpanel.INC som gir høyeste grad av kryptering og deg som kunde en trygghet på at jeg er et seriøst foretak.